Ανοιξιάτικα μπουφάν με έκπτωση 30% / η προσφορά ισχύει από 16.04 έως 30.04 2024/ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Αγαπημένο

Το κατάστημά μου

0

ΠΑΡΑΠΟΝΑ

Dbamy o potrzeby naszych Klientów

Dlatego nasza procedura reklamacyjna jest prosta i szybka. Kupując produkty w sklepach Pepco, zawsze masz 2 lata na złożenie reklamacji, jeśli w tym czasie zauważysz jakiekolwiek wady związane z jakością zakupionego produktu.

Procedura składania skarg Pepco

Wystarczy udać się do dowolnego sklepu Pepco, gdzie można złożyć reklamację. Pamiętaj, aby zabrać ze sobą wadliwy produkt wraz z dowodem zakupu: wyciągiem bankowym lub świadkiem potwierdzającym zakup towaru w naszym sklepie.

Reklamacja zostanie rozpatrzona w terminie ustawowych 14 dni. Powiadomimy Cię telefonicznie, pocztą lub e-mailem, według Twojego uznania.

Πώς να υποβάλετε παράπονο για ένα προϊόν;

01

Φυλάξτε την απόδειξη αγοράς μαζί με το προϊόν

Έχετε στη διάθεσή σας έως και 2 χρόνια από την ημερομηνία αγοράς για να υποβάλετε παράπονο σε οποιοδήποτε κατάστημα. Πάρτε το εν λόγω προϊόν μαζί σας μαζί με την απόδειξη αγοράς - μια απόδειξη, ένα αντίγραφο τραπεζικού λογαριασμού, ή ελάτε να έρθει με έναν μάρτυρα, που θα επιβεβαιώσει την αγορά.

02

Συμπληρώστε τη φόρμα παραπόνων

Ζητήστε τη φόρμα από τον ταμία του καταστήματος ή κατεβάστε την από την ιστοσελίδα μας. Δώστε τη συμπληρωμένη φόρμα με το ελαττωματικό προϊόν στο κατάστημα.

03

Αναμονή για την απόφαση επί του παραπόνου

Εντός 14 εργάσιμων ημερών * από την ημερομηνία υποβολής του παραπόνου, θα σας ενημερώσουμε για την αποδοχή ή την απόρριψή του.

04

Λάβετε επιστροφή χρημάτων για τα ζητούμενα εμπορεύματα

Σε περίπτωση θετικής απόφασης, επισκεφθείτε το κατάστημα όπου υποβάλατε το παράπονο για να λάβετε τα χρήματα.

Συχνές ερωτήσεις

Όλα τα καταστήματά μας προσφέρουν Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων: εντός 30 ημερών οι πελάτες μπορούν να επιστρέψουν ένα προϊόν, άθικτο και σε άριστη κατάσταση μαζί με απόδειξη αγοράς – και ανέπαφο το καρτελάκι με την τιμή. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων μπορείτε να βρείτε εδώ.

Ναι, μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα σε οποιοδήποτε κατάστημα Pepco. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

Δυστυχώς, δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό. Απαιτείται απόδειξη για τη διαγραφή του ως πωλούμενου προϊόντος και την επανεισαγωγή του στο απόθεμα.

Δυστυχώς, δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό. Απαιτούμε να επιστρέψετε το προϊόν στο κατάστημα άθικτο με τη συσκευασία του για να τοποθετηθεί ξανά ως καινούριο σε κατάσταση πώλησης.

Ορισμένα αγαθά προσωπικής χρήσης δεν μπορούν να επιστραφούν. Η πλήρης λίστα είναι διαθέσιμη ΕΔΩ

Μόλις καταχωρηθεί το αίτημα παραπόνου ή επιστραφεί το προϊόν, η επιστροφή χρημάτων στην κάρτα πληρωμής θα πρέπει να πιστωθεί στον λογαριασμό εντός 14 ημερών από την υποβολή παραπόνου ή την επιστροφή του προϊόντος.

Η περίοδος εγγύησης για τα προϊόντα που αγοράζονται στα καταστήματα Pepco είναι 2 χρόνια. Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ελαττώματα ποιότητας κατά τη διάρκεια της περιόδου εγγύησης, σας συνιστούμε να υποβάλετε παράπονο σε οποιοδήποτε κατάστημα. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Δεχόμαστε υποβολή παραπόνων σε κάθε κατάστημα Pepco. Απλά φέρτε το ελαττωματικό προϊόν, προσκομίστε την απόδειξη αγοράς (απόδειξη, υπόλοιπο κάρτας) ή έναν μάρτυρα, ο οποίος θα επιβεβαιώσει την αγορά και συμπληρώστε μια φόρμα παραπόνων. Θα επεξεργαστούμε την υποβολή παραπόνου σας εντός 14 ημερών. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Εάν η καταγγελία σας έχει απορριφθεί και δεν αποδέχεστε την απόφαση, έχετε το δικαίωμα να ασκήσετε έφεση σε κατάστημα Pepco. Η διαδικασία ακολουθεί τους ίδιους κανόνες με τις συνήθεις καταγγελίες.

Η επιστροφή μπορεί να γίνει εντός 30 ημερών από την αγορά ενός προϊόντος πλήρους αξίας, με την αρχική ετικέτα και την απόδειξη αγοράς. Από την άλλη πλευρά, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να υποβάλει καταγγελία σχετικά με οποιοδήποτε μη πλήρες (μεταχειρισμένο) προϊόν εντός 2 ετών από την αγορά του, εάν εντοπιστούν ελαττώματα ποιότητας. Οι καταγγελίες μπορούν να υποβληθούν βάσει απόδειξης, τραπεζικής δήλωσης ή επιβεβαίωσης αγοράς από μάρτυρα. Τόσο οι επιστροφές όσο και οι καταγγελίες μπορούν να πραγματοποιηθούν σε οποιοδήποτε κατάστημα Pepco.

Τα παράπονα και οι έπαινοι μπορούν να αναφερθούν μέσω της διαθέσιμης φόρμας επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας, στέλνοντας ηλεκτρονικά ένα μήνυμα στο: info@pepco.at ή απευθείας σε ένα κατάστημα.

Γιατι να ψωνίζετε στo Pepco;

Πάντα κοντά σου

Πάνω από 2.000 καταστήματα στην Ευρώπη. Θέλουμε να είμαστε πάντα κοντά σας.

Πάντα χαμηλές τιμές

Στην Pepco θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε σε χαμηλές τιμές.

Περιμένετε περισσότερα, πληρώστε λιγότερα

Στην Pepco θα βρείτε καλή ποιότητα, τις τελευταίες τάσεις και μια μεγάλη ποικιλία.

Αγοράστε με σιγουριά

Έχετε δικαίωμα 30 ημερών για να επιστρέψετε τα αγαθά σε οποιοδήποτε κατάστημα της χώρας.