Αγαπημένο

Το κατάστημά μου

0

Σχετικά με εμάς

Pepco σημαίνει συνεχής ανάπτυξη

Είμαστε μια ευρωπαϊκή αλυσίδα εκπτωτικών καταστημάτων που προσφέρουν ενδύματα για όλη την οικογένεια και τα οικιακά προϊόντα στις χαμηλότερες τιμές.

Αναπτυσσόμαστε δυναμικά στην Πολωνία για περισσότερα από δώδεκα χρόνια. Έχουμε γίνει ο δημοφιλέστερος πωλητής παιδικών ενδυμάτων και κορυφαίος προμηθευτής διακοσμητικών προϊόντων. Οφείλουμε την επιτυχία μας στους ανθρώπους μας και τη συμμετοχή τους.

Θέλουμε να τους προσεγγίσουμε όλους

Κάθε χρόνο, ανοίγουμε κατά μέσο όρο τριακόσια νέες τοποθεσίες και μπαίνουμε σε τουλάχιστον δύο νέες ευρωπαϊκές αγορές. Μόνο κατά την τελευταία δεκαετία, ο αριθμός των εργαζομένων της Pepco έχει δεκαπλασιαστεί.  
Εστιάζουμε στην εξασφάλιση όχι μόνο της καλύτερης δυνατής διαθεσιμότητας οικονομικά ελκυστικών προϊόντων, αλλά και της ευρύτερης δυνατής γεωγραφικής κάλυψης.

Αριθμός καταστημάτων σε μεμονωμένες χώρες:

Πολωνία
1331
Δημοκρατία της Τσεχίας
301
Σλοβακία
151
Ρουμανία
457
Ουγγαρία
252
Σλοβενία
39
Κροατία
126
Λιθουανία
87
Λετονία
60
Εσθονία
37
Βουλγαρία
165
Ιταλία
188
Σερβία
133
Ισπανία
228
Γερμανία
63
Ελλάδα
31
Πορτογαλία
14
Βοσνία και Ερζεγοβίνη
32

 

 

Η Pepco ως εμπορικό σήμα λιανικής ανήκει στον Όμιλο Pepco. Η εταιρεία δεσμεύεται να προσφέρει στους πελάτες της – ειδικά σε οικογένειες με περιορισμένα οικονομικά – όλα όσα χρειάζονται για να αναπληρώσουν και να βελτιώσουν το σπίτι τους σε βασικές κατηγορίες γενικών εμπορευμάτων, ενδυμάτων και Ταχέως Κινούμενων Καταναλωτικών Αγαθών.

Είτε πρόκειται για Pepco, Poundland ή Dealz, τα μικρά έως μεσαία καταστήματα γειτονιάς του Ομίλου βρίσκονται σε βολική τοποθεσία σε περισσότερα από 4.000 τοπικά εμπορικά κέντρα, μεγάλους δρόμους και πάρκα λιανικής πώλησης σε 20 ευρωπαϊκές περιοχές.

Ο Όμιλος Pepco έκανε το ντεμπούτο του στο Χρηματιστήριο της Βαρσοβίας τον Μάιο του 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Όμιλο Pepco, μεταβείτε στο Pepco Group

Γίνετε μέρος της επιτυχίας μας!

Παροχές σε εργαζόμενους
Επαγγελματικές προκλήσεις
Μια ευκαιρία για ανάπτυξη
Σύστημα κατάρτισης
Διεθνές περιβάλλον
Φιλική ατμόσφαιρα
Έκπτωση για τους εργαζόμενους
Καφετέρια παροχών
... και πολλά άλλα!