Παρατείνουμε την προσφορά 3 στην τιμή των 2 σε παιχνίδια, παιχνίδια για κατοικίδια και όλα τα χριστουγεννιάτικα οικιακά προϊόντα // η προσφορά διαρκεί από 01.12.2023 έως 7.12.2023 // Όροι και προϋποθέσεις προσφοράς

Αγαπημένο

Το κατάστημά μου

0

Σχετικά με εμάς

PEPCO σημαίνει συνεχής ανάπτυξη

Jesteśmy europejską siecią sklepów dyskontowych oferujących odzież dla całej rodziny oraz artykuły gospodarstwa domowego w najniższych cenach.

Od ponad dwunastu lat dynamicznie rozwijamy się w Polsce. Staliśmy się najpopularniejszym sprzedawcą odzieży dziecięcej i wiodącym dostawcą artykułów dekoracyjnych. Nasz sukces zawdzięczamy naszym ludziom i ich zaangażowaniu.

Τι μας δίνει ώθηση;

Ο πελάτης είναι πάντα το σημείο εστίασής μας. Αναπτυσσόμαστε ανταποκρινόμενοι στις προσδοκίες και τις ανάγκες του. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά μας είναι το ευρύ φάσμα των προϊόντων σε προσιτές τιμές, βολικά καταστήματα και φιλική εξυπηρέτηση.
01

Η αποστολή μας

Να παρέχουμε στους πελάτες μας την ευκολότερη πρόσβαση σε όλα τα προϊόντα που θέλουν και χρειάζονται καθημερινά, να ντύνουν τις οικογένειές τους και να διακοσμούν και να διευθύνουν τα σπίτια τους στις χαμηλότερες τιμές.
02

Το όραμά μας

Στόχος μας είναι να γίνουμε η μεγαλύτερη, η καλύτερη, η φθηνότερη και πιο γνωστή μάρκα εκπτώσεων για ρούχα και είδη σπιτιού στην Ευρώπη.
03

Η στρατηγική μας

Στόχος μας είναι να οικοδομήσουμε την επιχείρησή μας με βιώσιμο τρόπο εστιάζοντας σε διάφορους σημαντικούς τομείς ανάπτυξης, δηλαδή τους συναδέλφους, τους πελάτες, την εφοδιαστική αλυσίδα και τις υποστηρικτικές υποδομές.

Οι αριθμοί μας μιλούν μόνοι τους!

> 28 εκατομμύρια

ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΗΝΙΑΙΩΣ

> 1000

ΑΤΟΜΑ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΆ ΓΡΑΦΕΊΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΊΑ

> 26 χιλιάδες

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ 17 ΕΥΡΩΠΑΪΚΈΣ ΧΩΡΕΣ

> 3 χιλιάδες

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΕ 17 ΧΏΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΏΠΗΣ

> 20 χρόνια

ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΑΝΆΠΤΥΞΗΣ

> 200 Km2

ΕΜΒΑΔΟΝ ΑΠΟΘΗΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Θέλουμε να τους προσεγγίσουμε όλους

Κάθε χρόνο, ανοίγουμε κατά μέσο όρο τριακόσια νέες τοποθεσίες και μπαίνουμε σε τουλάχιστον δύο νέες ευρωπαϊκές αγορές. Μόνο κατά την τελευταία δεκαετία, ο αριθμός των εργαζομένων της PEPCO έχει δεκαπλασιαστεί.  
Εστιάζουμε στην εξασφάλιση όχι μόνο της καλύτερης δυνατής διαθεσιμότητας οικονομικά ελκυστικών προϊόντων, αλλά και της ευρύτερης δυνατής γεωγραφικής κάλυψης.

Αριθμός καταστημάτων σε μεμονωμένες χώρες:

Πολωνία
1265
Δημοκρατία της Τσεχίας
289
Σλοβακία
148
Ρουμανία
447
Ουγγαρία
249
Σλοβενία
39
Κροατία
122
Λιθουανία
82
Λετονία
60
Εσθονία
36
Βουλγαρία
156
Ιταλία
163
Σερβία
125
Ισπανία
208
Αυστρία
73
Γερμανία
54
Ελλάδα
25
Πορτογαλία
14
Βοσνία και Ερζεγοβίνη
15

 

 

Η PEPCO ως εμπορικό σήμα λιανικής ανήκει στον Όμιλο Pepco. Η εταιρεία δεσμεύεται να προσφέρει στους πελάτες της – ειδικά σε οικογένειες με περιορισμένα οικονομικά – όλα όσα χρειάζονται για να αναπληρώσουν και να βελτιώσουν το σπίτι τους σε βασικές κατηγορίες γενικών εμπορευμάτων, ενδυμάτων και Ταχέως Κινούμενων Καταναλωτικών Αγαθών.

Είτε πρόκειται για PEPCO, Poundland ή Dealz, τα μικρά έως μεσαία καταστήματα γειτονιάς του Ομίλου βρίσκονται σε βολική τοποθεσία σε περισσότερα από 4.000 τοπικά εμπορικά κέντρα, μεγάλους δρόμους και πάρκα λιανικής πώλησης σε 19 ευρωπαϊκές περιοχές.

Ο Όμιλος Pepco έκανε το ντεμπούτο του στο Χρηματιστήριο της Βαρσοβίας τον Μάιο του 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Όμιλο Pepco, μεταβείτε στο Pepco Group

Η ιστορία μας είναι μια ιστορία επιτυχίας!

2023

Εμφανιζόμαστε στην Πορτογαλία και στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

2022

Τα καταστήματά μας είναι πλέον ανοιχτά και σε Γερμανία και Ελλάδα.

2021

Πλέον έχουμε παρουσία στην Ισπανία και την Αυστρία.

2020

Πλέον λειτουργούμε στην Ιταλία και την Σερβία.

Στην Πολωνία, γιορτάζουμε τα εγκαίνια του 1000ου καταστήματος PEPCO.
2019

Μάρτιος

Η Βουλγαρία μπαίνει στην οικογένεια PEPCO.

2018

Σεπτέμβριος

Λετονοί και Εσθονοί πελάτες απολαμβάνουν καταστήματα PEPCO.

2017

Σεπτέμβριος

Κροάτες, Σλοβένοι και Λιθουανοί πελάτες απολαμβάνουν καταστήματα PEPCO.

2016

Οκτώβριος

Καταφέραμε να διπλασιάσουμε τον αριθμό των καταστημάτων σε λιγότερο από δύο χρόνια και ανοίξαμε το 1.000ο κατάστημα PEPCO.

2015

Σεπτέμβριος

Η PEPCO διαθέτει καταστήματα στη Ρουμανία και την Ουγγαρία.

2014

Μάιος

Γιορτάζουμε το 500ό κατάστημα PEPCO.

από το 2013

Πελάτες εκτός Πολωνίας μπορούν πλέον να αγοράζουν από την PEPCO.

Ανοίγουμε καταστήματα στην Τσεχική Δημοκρατία και τη Σλοβακία.
2007

Ανοίγουμε το εκατοστό κατάστημα PEPCO.

2004

Ιδρύονται τα πρώτα 14 καταστήματα PEPCO, που βρίσκονται σε μεγάλες πόλεις όπως το P

1999

Η αρχή της ίδρυσης για την επιχείρηση αλυσίδων.

Οι υπάλληλοί μας είναι η προθήκη της μάρκας PEPCO!

Η εταιρεία αναπτύσσεται δυναμικά χάρη στους υπαλλήλους της και μαζί με αυτήν μαθαίνουν, ακολουθούν τις φιλοδοξίες τους και προωθούνται.

Η ευρωπαϊκή αλυσίδα PEPCO απασχολεί περισσότερα από 26.000 άτομα, μεταξύ των οποίων περισσότερα από 1.000 στα κεντρικά γραφεία στο Poznań και περισσότεροι από 1000 εργαζόμενοι στη διανομή. Εξακολουθούμε να έχουμε υπαλλήλους που το 1999 εργάστηκαν για πρώτη φορά στην ανάπτυξη της εταιρείας μας. Παρά τις εργασίες μεγάλης κλίμακας, αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους καταφέραμε να διατηρήσουμε μια ανοιχτή οικογενειακή ατμόσφαιρα.

«Πριν έρθω εδώ, για πέντε χρόνια ήμουν υπεύθυνη μόνο για μία αγορά και σήμερα ως Διευθύντρια Λιανικού Εμπορίου για τη Νότια Ευρώπη διαχειρίζομαι οκτώ διαφορετικές χώρες. Είναι μια εκπληκτική εμπειρία γιατί παρόλο που τα καταστήματά μας και η οργανωτική κουλτούρα είναι τα ίδια παντού, εξακολουθώ να έχω την ευκαιρία να μάθω διαφορετικές συμπεριφορές, μια ελαφρώς διαφορετική προσέγγιση στην καθημερινή ζωή.
«Όταν με ρωτάνε άτομα εκτός της PEPCO σχετικά με τη στάση της αδιάλειπτης επιτυχημένης ανάπτυξης της εταιρείας για πάνω από 20 χρόνια, απαντώ πάντα: σπουδαίοι εργαζόμενοι και εργασιακό κλίμα με βάση τις πέντε αξίες από τις οποίες εμποτίζεται η εταιρεία, δηλαδή σεβασμό, ειλικρίνεια, συνεργασία, ενθουσιασμό και βελτίωση. Δουλεύοντας στην PEPCO από την πρώτη μέρα της ύπαρξής της, το ζω κι εγώ ο ίδιος κάθε μέρα.
«Η PEPCO είναι ένα μέρος διεθνούς συνεργασίας. Αξιόπιστα άτομα εργάζονται εδώ, που δείχνουν εκπληκτική δέσμευση και προθυμία να επιτυγχάνουν σε καθημερινή βάση. Στο Τμήμα Πληροφορικής, νέες προκλήσεις και νέα έργα περιμένουν πάντα όλους μας. Υπάρχει μια κουλτούρα να μαθαίνουμε από λάθη μεταξύ μας, όπου η αποτυχία αντιμετωπίζεται ως ευκαιρία μάθησης και ανάπτυξης.
«Η εργασία σε μια εταιρεία που δεν αφήνει ανεκμετάλλευτους τους πόρους της και ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη και την εκπαίδευση των νεότερων, επιτρέπει στους εργαζόμενους να εφαρμόσουν τις δικές τους ιδέες για κοινωνικά προγράμματα, είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για όποιον θέλει να εργάζεται στον τομέα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Γίνετε μέρος της επιτυχίας μας!

Παροχές σε εργαζόμενους
Επαγγελματικές προκλήσεις
Μια ευκαιρία για ανάπτυξη
Σύστημα κατάρτισης
Διεθνές περιβάλλον
Φιλική ατμόσφαιρα
Έκπτωση για τους εργαζόμενους
Καφετέρια παροχών
... και πολλά άλλα!

CSR

Στην PEPCO, οι κοινωνικές μας προτεραιότητες περιστρέφονται γύρω από τα παιδιά και βελτιώνουν την ποιότητα του ελεύθερου χρόνου τους, την ανάπτυξή τους και την εκπαίδευσή τους και τους παρέχουν ίσες ευκαιρίες ζωής. Συνεργαζόμαστε με δημόσιους φιλανθρωπικούς οργανισμούς, αναπτύσσουμε τα δικά μας πρωτότυπα προγράμματα βοήθειας και συμμετέχουμε ως εθελοντές. Σε κάθε χώρα λειτουργίας μας, ξεκινάμε διάφορες πρωτοβουλίες που απευθύνονται σε παιδιά.

 

Zrównoważony rozwój

Chcemy prowadzić naszą działalność w sposób zrównoważony, koncentrując się na kilku głównych obszaracg rozwoju.

Obejmujących pracowników i klientów, łańcuch dostaw oraz wspierającą biznes infrastrukturę.

Η σκληρή δουλειά αποδίδει!

Quality Service Star 2021

Το βραβείο αυτό απονέμεται σε πολωνικές εταιρείες για την υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης πελατών. Οι έρευνες ικανοποίησης πελατών διεξάγονται σε εκατοντάδες εταιρείες...
διαβάστε περισσότερα
Το βραβείο αυτό απονέμεται σε πολωνικές εταιρείες για την υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης πελατών. Οι έρευνες ικανοποίησης πελατών διεξάγονται σε εκατοντάδες εταιρείες καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Περαιτέρω έρευνες έχουν δείξει σαφώς ότι οι πελάτες μας μας θεωρούν ένα φιλικό και αξιόπιστο εμπορικό σήμα.

Οι Καλύτεροι εργοδότες της Πολωνίας 2021

Οι Καλύτεροι εργοδότες της Πολωνίας για το 2021 είναι ένας κατάλογος 300 εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Πολωνία, των οποίων η αριστεία...
διαβάστε περισσότερα
Οι Καλύτεροι εργοδότες της Πολωνίας για το 2021 είναι ένας κατάλογος 300 εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Πολωνία, των οποίων η αριστεία στο ανθρώπινο δυναμικό έχει βραβευτεί με τον τίτλο του Καλύτερου Εργοδότη. Ο κατάλογος των καλύτερων εργοδοτών στην Πολωνία καταρτίστηκε για πρώτη φορά φέτος από το Forbes Polska σε συνεργασία με την ερευνητική εταιρεία Statista.

Quality Service Star 2020

Το βραβείο αυτό απονέμεται σε πολωνικές εταιρείες για την υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης πελατών. Οι έρευνες ικανοποίησης πελατών διεξάγονται σε εκατοντάδες εταιρείες...
διαβάστε περισσότερα
Το βραβείο αυτό απονέμεται σε πολωνικές εταιρείες για την υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης πελατών. Οι έρευνες ικανοποίησης πελατών διεξάγονται σε εκατοντάδες εταιρείες καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Περαιτέρω έρευνες έχουν δείξει σαφώς ότι οι πελάτες μας μας θεωρούν ένα φιλικό και αξιόπιστο εμπορικό σήμα.

Superbrand 2020

Βραβείο για τις ισχυρότερες αναπτυσσόμενες, πιο γνωστές και πιο καινοτόμες εταιρείες στην πολωνική αγορά. Η Pepco τιμήθηκε και πάλι με το...
διαβάστε περισσότερα
Βραβείο για τις ισχυρότερες αναπτυσσόμενες, πιο γνωστές και πιο καινοτόμες εταιρείες στην πολωνική αγορά. Η Pepco τιμήθηκε και πάλι με το βραβείο SUPER MARKA 2020 για υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης πελατών και καλή φήμη. Η κατάταξη αξιολογεί τη θέση των επιμέρους εμπορικών σημάτων στην αγορά και την ανάπτυξή τους, την ποιότητα των προϊόντων ή υπηρεσιών και τον βαθμό εμπιστοσύνης των πελατών.

Μια Δεκαετία εταιρικών βραβείων

Η PEPCO έχει αναγνωριστεί από την SUPER BRAND για τη θέση της στη δημοσκόπηση «Super Brand – Ποιότητα, Εμπιστοσύνη και Φήμη»...
διαβάστε περισσότερα
Η PEPCO έχει αναγνωριστεί από την SUPER BRAND για τη θέση της στη δημοσκόπηση «Super Brand – Ποιότητα, Εμπιστοσύνη και Φήμη» για 10η συνεχόμενη φορά! Η εταιρεία μας είναι ένα από τα εμπορικά σήματα που πελάτες και ειδικοί της αγοράς εκτιμούν περισσότερο - και πλέον αυτό συμβαίνει για μια ολόκληρη δεκαετία!

Quality Service Star 2019

Κάθε χρόνο, σε μια συνεχή έρευνα στο πλαίσιο του Εθνικού Προγράμματος Εξυπηρέτησης Πελατών της Πολωνίας, καταγράφονται εκατομμύρια απόψεις από τους καταναλωτές...
διαβάστε περισσότερα
Κάθε χρόνο, σε μια συνεχή έρευνα στο πλαίσιο του Εθνικού Προγράμματος Εξυπηρέτησης Πελατών της Πολωνίας, καταγράφονται εκατομμύρια απόψεις από τους καταναλωτές σχετικά με τα επίπεδα ικανοποίησής τους σε σχέση με χιλιάδες εταιρείες. Για μία ακόμα φορά, η Pepco αξιολογήθηκε ως αξιόπιστη και φιλική προς τον πελάτη.

Superbrand 2019

Μια διάκριση για τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες και πιο αναγνωρίσιμες μάρκες στην πολωνική αγορά. Το εμπορικό σήμα PEPCO έχει βραβευτεί ξανά. Έχει...
διαβάστε περισσότερα
Μια διάκριση για τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες και πιο αναγνωρίσιμες μάρκες στην πολωνική αγορά. Το εμπορικό σήμα PEPCO έχει βραβευτεί ξανά. Έχει λάβει τη διάκριση SUPERBRAND στον τομέα Ποιότητας, εμπιστοσύνης και φήμης.

Forbes' Diamonds 2018

Τα Forbes’ Diamonds δίνονται στις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Πολωνία που έχουν την υψηλότερη οικονομική αξιοπιστία και εμπιστοσύνη με βάση...
διαβάστε περισσότερα
Τα Forbes’ Diamonds δίνονται στις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Πολωνία που έχουν την υψηλότερη οικονομική αξιοπιστία και εμπιστοσύνη με βάση τα δεδομένα που συλλέγονται από τη διεθνή εταιρεία επιχειρηματικών υπηρεσιών, Dun &Bradstreet. Για μία ακόμα φορά, η Pepco τιμήθηκε με αυτόν τον πολύτιμο τίτλο.

Quality Star Award 2018

Κάθε χρόνο, σε μια συνεχή έρευνα στο πλαίσιο του Εθνικού Προγράμματος Εξυπηρέτησης Πελατών της Πολωνίας, καταγράφονται εκατομμύρια απόψεις από τους καταναλωτές...
διαβάστε περισσότερα
Κάθε χρόνο, σε μια συνεχή έρευνα στο πλαίσιο του Εθνικού Προγράμματος Εξυπηρέτησης Πελατών της Πολωνίας, καταγράφονται εκατομμύρια απόψεις από τους καταναλωτές σχετικά με τα επίπεδα ικανοποίησής τους σε σχέση με χιλιάδες εταιρείες. Για μία ακόμα φορά, η Pepco αξιολογήθηκε ως αξιόπιστη και φιλική προς τον πελάτη.

Superbrand 2018

Μια διάκριση για τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες και πιο αναγνωρίσιμες μάρκες στην πολωνική αγορά. Το εμπορικό σήμα PEPCO έχει βραβευτεί ξανά. Έχει...
διαβάστε περισσότερα
Μια διάκριση για τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες και πιο αναγνωρίσιμες μάρκες στην πολωνική αγορά. Το εμπορικό σήμα PEPCO έχει βραβευτεί ξανά. Έχει λάβει τη διάκριση SUPERBRAND στον τομέα Ποιότητας, εμπιστοσύνης και φήμης.

AIl Excellence Award 2017

Ο ιδιαίτερα διάσημος τίτλος του Καλύτερου Καταστήματος λιανικής πώλησης CEE για το 2017 από την AI Global Media. Επιπλέον, ο οργανισμός...
διαβάστε περισσότερα
Ο ιδιαίτερα διάσημος τίτλος του Καλύτερου Καταστήματος λιανικής πώλησης CEE για το 2017 από την AI Global Media. Επιπλέον, ο οργανισμός μας έχει απονείμει το Βραβείο Αριστείας AI για το Μεγαλύτερο Επίτευγμα 2017: Ανοίγει το 1000ο κατάστημα.

Superbrand 2017

Μια διάκριση για τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες και πιο αναγνωρίσιμες μάρκες στην πολωνική αγορά. Το εμπορικό σήμα PEPCO έχει βραβευτεί ξανά. Έχει...
διαβάστε περισσότερα
Μια διάκριση για τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες και πιο αναγνωρίσιμες μάρκες στην πολωνική αγορά. Το εμπορικό σήμα PEPCO έχει βραβευτεί ξανά. Έχει λάβει τη διάκριση SUPERBRAND στον τομέα Ποιότητας, εμπιστοσύνης και φήμης.

Quality Service Star 2017

Μια διάκριση που απονέμεται σε εταιρείες για την υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης καταναλωτών, που αξιολογείται από το Πολωνικό Πρόγραμμα Ποιοτικών Υπηρεσιών. Η...
διαβάστε περισσότερα
Μια διάκριση που απονέμεται σε εταιρείες για την υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης καταναλωτών, που αξιολογείται από το Πολωνικό Πρόγραμμα Ποιοτικών Υπηρεσιών. Η έρευνα, που διεξάγεται για δέκατη φορά, δείχνει σαφώς ότι οι πελάτες της PEPCO μας θεωρούν ένα φιλικό και αξιόπιστο εμπορικό σήμα.

Forbes Diamonds 2017

Είναι η δέκατη φορά που η εταιρεία Bisnode Polska, σε συνεννόηση με τη συντακτική επιτροπή του περιοδικού Forbes, έχει καταρτίσει έναν...
διαβάστε περισσότερα
Είναι η δέκατη φορά που η εταιρεία Bisnode Polska, σε συνεννόηση με τη συντακτική επιτροπή του περιοδικού Forbes, έχει καταρτίσει έναν κατάλογο κατάταξης των πιο δυναμικά αναπτυσσόμενων εταιρειών στην Πολωνία, εταιρείες που αύξησαν την αξία τους με τον ταχύτερο ρυθμό τα τελευταία τρία χρόνια. Η PEPCO ήρθε πρώτη στην κατάταξη των βραβευμένων εταιρειών στην περιοχή Wielkopolska.

Βραβεία Λιανικής πώλησης φόρουμ εμπορικών κέντρων 2016

Τα Βραβεία Καταστημάτων λιανικής πώλησης SCF είναι ένα από τα μεγαλύτερα επιχειρηματικά γεγονότα στην Πολωνία, φιλοξενώντας κάθε χρόνο εκατοντάδες από τους...
διαβάστε περισσότερα
Τα Βραβεία Καταστημάτων λιανικής πώλησης SCF είναι ένα από τα μεγαλύτερα επιχειρηματικά γεγονότα στην Πολωνία, φιλοξενώντας κάθε χρόνο εκατοντάδες από τους μεγαλύτερους λιανοπωλητές, επενδυτές και προγραμματιστές στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. Το 2014 η Pepco ήταν η νικήτρια του βραβείου Καταστήματα Εκπτωτικού Λιανικού εμπορίου της Χρονιάς.

Good Brand 2016

Το βραβείο αυτό απονέμεται στις πιο καινοτόμες, αναπτυσσόμενες, καλύτερα αναγνωρισμένες και αξιόπιστες πολωνικές εταιρείες με βάση την ποιότητα των προϊόντων ή...
διαβάστε περισσότερα
Το βραβείο αυτό απονέμεται στις πιο καινοτόμες, αναπτυσσόμενες, καλύτερα αναγνωρισμένες και αξιόπιστες πολωνικές εταιρείες με βάση την ποιότητα των προϊόντων ή των υπηρεσιών και τις πωλήσεις, καθώς και τα επίπεδα ικανοποίησης και εμπιστοσύνης των πελατών. Η Pepco είναι υπερήφανη που έλαβε αυτό το διάσημο βραβείο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Forbes Diamonds 2016

Τα Forbes’ Diamonds δίνονται στις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Πολωνία που έχουν την υψηλότερη οικονομική αξιοπιστία και εμπιστοσύνη με βάση...
διαβάστε περισσότερα
Τα Forbes’ Diamonds δίνονται στις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Πολωνία που έχουν την υψηλότερη οικονομική αξιοπιστία και εμπιστοσύνη με βάση τα δεδομένα που συλλέγονται από τη διεθνή εταιρεία επιχειρηματικών υπηρεσιών, Dun &Bradstreet. Για μία ακόμα φορά, η Pepco τιμήθηκε με αυτόν τον πολύτιμο τίτλο.

Business Cheetah 2015

Το βραβείο αυτό απονέμεται στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Πολωνία με βάση τις αυξημένες πωλήσεις, τα κέρδη και τις αξίες του...
διαβάστε περισσότερα
Το βραβείο αυτό απονέμεται στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Πολωνία με βάση τις αυξημένες πωλήσεις, τα κέρδη και τις αξίες του κεφαλαίου και της αγοράς, όπως καθορίζονται από το Πολωνικό Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Επιχειρήσεων.

SCF Retailers' Awards 2014

Τα Βραβεία Καταστημάτων λιανικής πώλησης SCF είναι ένα από τα μεγαλύτερα επιχειρηματικά γεγονότα στην Πολωνία, φιλοξενώντας κάθε χρόνο εκατοντάδες από τους...
διαβάστε περισσότερα
Τα Βραβεία Καταστημάτων λιανικής πώλησης SCF είναι ένα από τα μεγαλύτερα επιχειρηματικά γεγονότα στην Πολωνία, φιλοξενώντας κάθε χρόνο εκατοντάδες από τους μεγαλύτερους λιανοπωλητές, επενδυτές και προγραμματιστές στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. Το 2014 η Pepco ήταν η νικήτρια του βραβείου Καταστήματα Εκπτωτικού Λιανικού εμπορίου της Χρονιάς.