Αγαπημένο

Το κατάστημά μου

0

Η ποιότητά μας

Επιλέξτε τι είναι καλύτερο για εσάς και την οικογένειά σας! Καλή ποιότητα σε λογική τιμή – αυτή είναι η αρχή της Pepco που ακολουθούμε εδώ και χρόνια για να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας.

Όλα τα προϊόντα που προσφέρονται σε υποκαταστήματα Pepco πρέπει να πληρούν ορισμένα πρότυπα ποιότητας. Ως εκ τούτου, διασφαλίζουμε ότι, ανάλογα με την κατηγορία του προϊόντος, ελέγχεται η ασφάλεια, η χρηστικότητα και η ποιότητα των προϊόντων.

Η ομάδα ποιοτικού ελέγχου αποτελείται από αρκετούς ειδικούς που ασχολούνται με τον ποιοτικό έλεγχο μεμονωμένων κατηγοριών προϊόντων.

Αυτή η ομάδα δοκιμάζει και εγκρίνει προϊόντα σε καθημερινή βάση όσον αφορά την ασφάλεια, την ποιότητα και τη λειτουργικότητα σύμφωνα με τις οδηγίες, τους κανονισμούς, τα πρότυπα και άλλους νομικούς κανονισμούς.

Ειδικοί από το τμήμα ποιότητας συνεργάζονται επίσης με εξωτερικά διαπιστευμένα εργαστήρια και οργανισμούς πιστοποίησης, οι οποίοι ελέγχουν και επιβεβαιώνουν τη συμμόρφωση της γκάμας των προϊόντων με συγκεκριμένα πρότυπα. Ως αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας, τα προϊόντα επισημαίνονται με σημάνσεις ή σύμβολα των παρεχόμενων πιστοποιητικών.

Σημάνσεις της Pepco

ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΒΑΜΒΑΚΙ

Στο πλαίσιο των βαμβακερών προϊόντων PEPCO, υπάρχει ειδική συλλογή ενδυμάτων με την ετικέτα ORGANIC COTTON (ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΒΑΜΒΑΚΙ), η οποία αναφέρεται σε ορισμένα προϊόντα κατασκευασμένα από ή με οργανικό βαμβάκι. Το οργανικό βαμβάκι είναι μια πρώτη ύλη που λαμβάνεται με το χέρι και χρησιμοποιώντας μεθόδους οικολογικής καλλιέργειας. Τα φυσικά φυτοφάρμακα χρησιμοποιούνται στις φυτείες, χάρη στα οποία το βαμβάκι δεν περιέχει φυτοφάρμακα. Αυτό σημαίνει ότι η παραγωγή αυτού του βαμβακιού σέβεται τις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟΣ ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ

Πρόκειται για εσωτερική ετικέτα της PEPCO που εγγυάται ότι το προϊόν κατασκευάζεται εν μέρει ή εξ ολοκλήρου από ανακυκλωμένο πολυεστέρα. Χρησιμοποιώντας ανανεώσιμα πλαστικά, συμβάλλουμε στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Πιστοποιητικά

OEKO – TEX

Το OEKO-TEX® Standard 100 είναι η κορυφαία ανεξάρτητη ετικέτα ασφάλειας υφασμάτων στον κόσμο, στην οποία όλα τα συστατικά του προϊόντος – από ύφασμα έως εκτυπώσεις, κουμπιά, φερμουάρ, ετικέτες και άλλα διακοσμητικά στοιχεία – ελέγχονται για επιβλαβείς χημικές ουσίες.

Το OEKO-TEX® MADE in GREEN είναι ένας συνδυασμός του πιστοποιητικού OEKO-TEX® Standard 100, το οποίο επιβεβαιώνει τη χημική ασφάλεια του προϊόντος, και του πιστοποιητικού OEKO-TEX STEP, το οποίο ελέγχει και επιβεβαιώνει επίσης την οικολογική και κοινωνική ευθύνη.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την πιστοποίησηErfahre mehr über die Zertifizierung

ΠΡΟΤΥΠΟ ΟΡΓΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Το πρότυπο Περιεκτικότητας Οργανικού 100 και Οργανικού Μείγματος είναι διεθνή πρότυπα που ελέγχουν το περιεχόμενο των οργανικών ινών σε ένα προϊόν. Ελέγχουν κάθε στάδιο απόκτησης και επεξεργασίας της πρώτης ύλης.

Το Πρότυπο Organic 100 Claim Standard απονέμεται σε προϊόντα που περιέχουν τουλάχιστον 95% οργανικό βαμβάκι.

Από την άλλη, το Organic Blended Claim Standard μπορεί να χρησιμοποιηθεί με προϊόντα που περιέχουν τουλάχιστον 5% οργανικό βαμβάκι.

ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

Διεθνές πρότυπο που καθορίζει τις απαιτήσεις για ανακυκλωμένες ίνες. Διασφαλίζει τον έλεγχο ολόκληρης της αλυσίδας παραγωγής, ελαχιστοποιώντας τις αρνητικές περιβαλλοντικές επιπτώσεις των χρησιμοποιούμενων χημικών ουσιών, σεβόμενη τα ανθρώπινα δικαιώματα όσον αφορά τις συνθήκες εργασίας και τις αμοιβές.

Τα προϊόντα που επισημαίνονται αυτό το πρότυπο πρέπει να περιέχουν τουλάχιστον 50% ανακυκλωμένο υλικό.

ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

Αυτά τα πρότυπα χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο του περιεχομένου των ανακυκλωμένων ινών σε ένα προϊόν. Το πιστοποιητικό χορηγείται από ανεξάρτητο φορέα σε κατασκευαστές των οποίων τα προϊόντα περιέχουν τουλάχιστον το 5% των ανακυκλωμένων ινών.

Το Recycled Claim Standard 100 ισχύει για ένα προϊόν εάν είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο υλικό τουλάχιστον κατά 95%.

Σε άλλες περιπτώσεις, όπου το ανακυκλωμένο περιεχόμενο είναι μικρότερο από 95%, μπορεί να απονεμηθεί η πιστοποίηση Recycled Claim Standard Blended.

VEGAN ΚΑΙ VEGETARIAN

Οι πιστοποιήσεις αυτές ισχύουν για τρόφιμα, γενικά αγαθά και καλλυντικά προϊόντα. Αποδεικνύουν ότι τα προσφερόμενα προϊόντα δεν περιέχουν συστατικά ζωικής προέλευσης.

Vegan (Βίγκαν) – δεν χρησιμοποιήθηκαν ζωικές πρώτες ύλες ή μέρη τους σε καμία από τις φάσεις παραγωγής. Δεν περιέχουν ζωικά προϊόντα.

Vegetarian (Χαρτοφάγικο) – Οι ζωικές πρώτες ύλες ή μέρη τους δεν χρησιμοποιήθηκαν σε καμία φάση παραγωγής. Ωστόσο, μπορούν να περιέχουν προϊόντα ζωικής προέλευσης, συμπεριλαμβανομένων των εξής: μετάξι, μέλι, γάλα ή προϊόντα αυγών (εκτός από αυγά κλωβού).

INTERTEK

Είναι ένα διεθνές σήμα ποιότητας που απονέμεται από ανεξάρτητα εργαστήρια δοκιμών, συμπεριλαμβανομένου του εργαστηρίου δοκιμών Intertek. Το σήμα επιβεβαιώνει ότι το προϊόν συμμορφώνεται με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφάλειας, καθώς και με τις απαιτήσεις ποιότητας και λειτουργίας.

Τα εργαστήρια intertek δοκιμάζουν διεξοδικά τα προϊόντα για την ασφάλεια, την ανθεκτικότητα, τη λειτουργικότητα, την ανθεκτικότητα και τη χρηστικότητα πριν από την απονομή της σφραγίδας έγκρισης. Η δοκιμή περιλαμβάνει επίσης ελέγχους προϊόντων κατά τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας.

Μάθετε περισσότερα για τα σήματα πιστοποίησης από τον συνεργάτη μας Interte Partner Intertek

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ TÜV Rheinland

Πρόκειται για διεθνή σήματα ποιότητας που απονέμονται από τον ανεξάρτητο οργανισμό πιστοποίησης TÜV Rheinland. Το σήμα ποιότητας πιστοποιεί ότι ένα συγκεκριμένο προϊόν έχει υποβληθεί σε διαδικασία δοκιμής και πιστοποίησης και ότι πληροί τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφάλειας, καθώς και την ποιότητα του προϊόντος και τις λειτουργικές απαιτήσεις.

Το εργαστήριο TÜV Rheinland δοκιμάζει διεξοδικά προϊόντα για ασφάλεια, ανθεκτικότητα, λειτουργικότητα και χρηστικότητα πριν από την απονομή του σήματος ποιότητας. Η δοκιμή περιλαμβάνει επίσης τον έλεγχο των προϊόντων κατά τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας.

Μάθετε περισσότερα για την ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ TÜV 

Γιατι να ψωνίζετε στo Pepco;

Πάντα κοντά σου

Πάνω από 2.000 καταστήματα στην Ευρώπη. Θέλουμε να είμαστε πάντα κοντά σας.

Πάντα χαμηλές τιμές

Στην Pepco θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε σε χαμηλές τιμές.

Περιμένετε περισσότερα, πληρώστε λιγότερα

Στην Pepco θα βρείτε καλή ποιότητα, τις τελευταίες τάσεις και μια μεγάλη ποικιλία.

Αγοράστε με σιγουριά

Έχετε δικαίωμα 30 ημερών για να επιστρέψετε τα αγαθά σε οποιοδήποτε κατάστημα της χώρας.