Το κατάστημά μου
LOADER
Μενού
Μενού
Είμαστε σε:

Συνεργαζόμαστε με

Σύλλογος Φίλων Παιδιών

Ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών (Children’s Friends Association, TPD) είναι ο παλαιότερος δημόσιος φιλανθρωπικός οργανισμός στην Πολωνία. Με εγκαταστάσεις σε όλη τη χώρα, ο TPD επικεντρώνεται στην παροχή βοήθειας σε παιδιά που απειλούνται από κοινωνικό αποκλεισμό. Η PEPCO και ο TPD συνεργάζονται εδώ και αρκετά χρόνια και, ως εκ τούτου, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους οι νέοι υπόχρεοι νέων των κοινοτικών κέντρων τους συμμετέχουν σε μαθήματα για την ανάπτυξη των ενδιαφερόντων τους, ενώ κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών πηγαίνουν σε καλοκαιρινές κατασκηνώσεις. Επιπλέον, στα καταστήματα, οι τακτικές σειρές της PEPCO περιλαμβάνουν ένα πολύ ιδιαίτερο προϊόν – φιλανθρωπικά αρκουδάκια. Όλα τα κέρδη από τις πωλήσεις τους πηγαίνουν προς την υλοποίηση των έργων του TPD.

Χαρούμενα Παιδιά

Κάθε χρόνο, το Ίδρυμα Βοήθειας για τα Παιδιά διοργανώνει το πρόγραμμα «Happy Bus Stop», το οποίο χρηματοδοτείται από την PEPCO. Αυτό το έργο περιστρέφεται γύρω από ένα «Fun Bus» – ένα λεωφορείο που μεταμορφώνεται σε μετακινούμενη παιδική χαρά – το οποίο περιηγείται σε μικρές πόλεις και χωριά της Πολωνίας. Εκτός από ένα οπτικό αξιοθέατο, είναι ένα κινητό ίδρυμα όπου οι νέοι ντόπιοι μπορούν να περάσουν ελεύθερο χρόνο ευχάριστα παίζοντας για 2-3 ημέρες. Το έργο προσελκύει εθελοντές από την Πολωνία και το εξωτερικό, οι οποίοι διεξάγουν διασκεδαστικές θεματικές συνεδρίες καθώς και μαθήματα ξένων γλωσσών.

Παιδικά Χωριά SOS

Στις ευρωπαϊκές χώρες όπου δραστηριοποιείται η PEPCO, συνεργαζόμαστε με τοπικά χωριά που αποτελούν μέρος της διεθνούς οργάνωσης Παιδικών Χωριών SOS. Αυτό υποστηρίζει τα εγκαταλελειμμένα και ορφανά παιδιά, καθώς και εκείνα που αντιμετωπίζουν την απειλή να χάσουν τη φροντίδα των γονιών τους, προκειμένου να τα προετοιμάσουν για την ενήλικη ζωή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η PEPCO υποστηρίζει διάφορα εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά έργα σε αυτές τις τοποθεσίες.

Δικά μας φιλανθρωπικά προγράμματα

PEPCOlandia

Το PEPCOlandia είναι ένα πρόγραμμα που βοηθά τα παιδιά, καθοδηγούμενο από τη δέσμευση και την ευγενική καρδιά των εργαζομένων μας. Χάρη σε αυτούς, οι τοπικές μη κυβερνητικές οργανώσεις λαμβάνουν επιχορηγήσεις για την υλοποίηση σχεδίων αφιερωμένων στα παιδιά.

Η PEPCO βοηθά με την Πλήρη συσκευασία

Κάθε χρόνο, ενθαρρύνουμε τους υπαλλήλους μας να συμμετάσχουν στην πανεθνική φιλανθρωπική εκστρατεία «Szlachetna Paczka» υπό τα χρώματα της PEPCO. Δεκάδες ομάδες PEPCO στη συνέχεια μετατρέπονται σε βοηθούς του Άγιου Βασίλη και ετοιμάζουν πακέτα από καρδιάς για οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Cyfrolatki

Το Cyfrolatki είναι ένα ειδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την ασφάλεια στο διαδίκτυο που υλοποιείται σε συνεργασία με το TPD. Χάρη σε αυτή την πρωτοβουλία, τα παιδιά μαθαίνουν τι είναι η ρητορική μίσους στο Διαδίκτυο, πώς να την αντιμετωπίσουν και πώς να εργαστούν με ασφάλεια στον κυβερνοχώρο.

Και οι πελάτες μας μπορούν να βοηθήσουν!

Φιλανθρωπικά αρκουδάκια

Η προσφορά παιχνιδιών PEPCO περιλαμβάνει ένα μοναδικό ζευγάρι από φιλανθρωπικά αρκουδάκια. Το 100% του κέρδους από την πώλησή τους πηγαίνει στην Εταιρεία Φίλων παιδιών, η οποία υποστηρίζει την ανάπτυξη και την εκπαίδευση των μαθητών της. Όταν αγοράζουν ένα αρκουδάκι, οι πελάτες μας μοιράζονται το καλό με τα παιδιά τους!

Στο σχεδιασμό ρούχων για αυτό το γοητευτικό ζευγάρι, μας βοηθούν παιδιά από το TPD, των οποίων τα σχέδια αποτελούν έμπνευση για τα επόμενα φορέματα των ρούχων της κυρίας και του κύριου Αρκούδου.

Τσάντες για ψώνια

Χρηματοδοτούμε όλα τα αντικοινωνικά έργα εξ ολοκλήρου από τα κέρδη από την πώληση τσαντών μεταφοράς στα καταστήματά μας.
Όλες οι σακούλες αγορών που πωλούνται στην PEPCO είναι σακούλες ecoLoop κατασκευασμένες από ανακυκλωμένα πλαστικά απόβλητα. Με αυτόν τον τρόπο, συμβάλλουμε στη μείωση των εκπομπών CO2 έως και 40% σε σύγκριση με τις παραδοσιακές πλαστικές σακούλες αγορών.