Το κατάστημά μου
LOADER
Μενού
Προϊόντα

Διαδικασία υποβολής παραπόνων στην PEPCO

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επισκεφθείτε οποιοδήποτε κατάστημα PEPCO, όπου μπορείτε να υποβάλετε παράπονο. Θυμηθείτε να πάρετε μαζί σας το ελαττωματικό προϊόν μαζί με την απόδειξη αγοράς: ένα αντίγραφο κίνησης τραπεζικού λογαριασμού ή έναν μάρτυρα που επιβεβαιώνει ότι το προϊόν αγοράστηκε στο κατάστημά μας.

Το παράπονο θα εξεταστεί εντός των προβλεπόμενων από το νόμο 14 ημερών. Θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικώς, ταχυδρομικώς ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κατά τη διακριτική σας ευχέρεια.

Πώς να υποβάλετε παράπονο για ένα προϊόν;

01

01

Φυλάξτε την απόδειξη αγοράς μαζί με το προϊόν

Έχετε στη διάθεσή σας έως και 2 χρόνια από την ημερομηνία αγοράς για να υποβάλετε παράπονο σε οποιοδήποτε κατάστημα. Πάρτε το εν λόγω προϊόν μαζί σας μαζί με την απόδειξη αγοράς - μια απόδειξη, ένα αντίγραφο τραπεζικού λογαριασμού, ή ελάτε να έρθει με έναν μάρτυρα, που θα επιβεβαιώσει την αγορά.

02

02

Συμπληρώστε τη φόρμα παραπόνων

Ζητήστε τη φόρμα από τον ταμία του καταστήματος ή κατεβάστε την από την ιστοσελίδα μας. Δώστε τη συμπληρωμένη φόρμα με το ελαττωματικό προϊόν στο κατάστημα.

03

03

Αναμονή για την απόφαση επί του παραπόνου

Εντός 14 εργάσιμων ημερών * από την ημερομηνία υποβολής του παραπόνου, θα σας ενημερώσουμε για την αποδοχή ή την απόρριψή του.

04

04

Λάβετε επιστροφή χρημάτων για τα ζητούμενα εμπορεύματα

Σε περίπτωση θετικής απόφασης, επισκεφθείτε το κατάστημα όπου υποβάλατε το παράπονο για να λάβετε τα χρήματα.

Συχνές ερωτήσεις

Μπορώ να επιστρέψω ένα προϊόν που δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου;

Όλα τα καταστήματά μας προσφέρουν Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων: εντός 30 ημερών οι πελάτες μπορούν να επιστρέψουν ένα προϊόν, άθικτο και σε άριστη κατάσταση μαζί με απόδειξη αγοράς – και ανέπαφο το καρτελάκι με την τιμή. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων μπορείτε να βρείτε εδώ.

Μπορώ να επιστρέψω ένα προϊόν σε άλλο κατάστημα από αυτό που το αγόρασα;

Ναι, μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα σε οποιοδήποτε κατάστημα PEPCO. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

Μπορώ να επιστρέψω ένα προϊόν χωρίς απόδειξη;

Δυστυχώς, δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό. Απαιτείται απόδειξη για τη διαγραφή του ως πωλούμενου προϊόντος και την επανεισαγωγή του στο απόθεμα.

Μπορώ να επιστρέψω ένα προϊόν χωρίς ετικέτα;

Δυστυχώς, δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό. Απαιτούμε να επιστρέψετε το προϊόν στο κατάστημα άθικτο με τη συσκευασία του για να τοποθετηθεί ξανά ως καινούριο σε κατάσταση πώλησης.

Ποια προϊόντα δεν μπορούν να επιστραφούν;

Ορισμένα αγαθά προσωπικής χρήσης δεν μπορούν να επιστραφούν. Η πλήρης λίστα είναι διαθέσιμη ΕΔΩ

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να πιστωθεί η επιστροφή χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό;

Μόλις καταχωρηθεί το αίτημα παραπόνου ή επιστραφεί το προϊόν, η επιστροφή χρημάτων στην κάρτα πληρωμής θα πρέπει να πιστωθεί στον λογαριασμό εντός 14 ημερών από την υποβολή παραπόνου ή την επιστροφή του προϊόντος.

Ποια είναι η περίοδος εγγύησης για τα προϊόντα PEPCO;

Η περίοδος εγγύησης για τα προϊόντα που αγοράζονται στα καταστήματα PEPCO είναι 2 χρόνια. Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ελαττώματα ποιότητας κατά τη διάρκεια της περιόδου εγγύησης, σας συνιστούμε να υποβάλετε παράπονο σε οποιοδήποτε κατάστημα. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Πώς μπορώ να παραπονεθώ για ένα προϊόν που αγοράστηκε στην PEPCO;

Δεχόμαστε υποβολή παραπόνων σε κάθε κατάστημα PEPCO. Απλά φέρτε το ελαττωματικό προϊόν, προσκομίστε την απόδειξη αγοράς (απόδειξη, υπόλοιπο κάρτας) ή έναν μάρτυρα, ο οποίος θα επιβεβαιώσει την αγορά και συμπληρώστε μια φόρμα παραπόνων. Θα επεξεργαστούμε την υποβολή παραπόνου σας εντός 14 ημερών. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Υπέβαλα καταγγελία η οποία απορρίφθηκε. Τι μπορώ να κάνω;

Εάν η καταγγελία σας έχει απορριφθεί και δεν αποδέχεστε την απόφαση, έχετε το δικαίωμα να ασκήσετε έφεση σε κατάστημα PEPCO. Η διαδικασία ακολουθεί τους ίδιους κανόνες με τις συνήθεις καταγγελίες.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ μιας επιστροφής και μιας καταγγελίας;

Η επιστροφή μπορεί να γίνει εντός 30 ημερών από την αγορά ενός προϊόντος πλήρους αξίας, με την αρχική ετικέτα και την απόδειξη αγοράς. Από την άλλη πλευρά, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να υποβάλει καταγγελία σχετικά με οποιοδήποτε μη πλήρες (μεταχειρισμένο) προϊόν εντός 2 ετών από την αγορά του, εάν εντοπιστούν ελαττώματα ποιότητας. Οι καταγγελίες μπορούν να υποβληθούν βάσει απόδειξης, τραπεζικής δήλωσης ή επιβεβαίωσης αγοράς από μάρτυρα. Τόσο οι επιστροφές όσο και οι καταγγελίες μπορούν να πραγματοποιηθούν σε οποιοδήποτε κατάστημα PEPCO.

Πώς μπορώ να αναφέρω ένα παράπονο ή έναν έπαινο;

Τα παράπονα και οι έπαινοι μπορούν να αναφερθούν μέσω της διαθέσιμης φόρμας επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας, στέλνοντας ηλεκτρονικά ένα μήνυμα στο: info@pepco.at ή απευθείας σε ένα κατάστημα.

Εξυπηρέτηση Πελατών

Ίσως να σας ενδιαφέρουν επίσης: