Αγαπημένο (0)

Το κατάστημά μου

0

Βιώσιμη ανάπτυξη

Αναγνωρίζουμε τον αντίκτυπο που έχει η ταχέως αναπτυσσόμενη αλυσίδα μας στο κοινωνικό και φυσικό περιβάλλον. Πρόκειται για μια τεράστια ευθύνη την οποία λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη. Έχοντας κατά νου την ευημερία των σημερινών και των μελλοντικών γενεών, θέλουμε να γίνουμε παράγοντας θετικής αλλαγής: να προστατεύσουμε τον πλανήτη μας και να συμβάλουμε στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των εργαζομένων, των πελατών και των τοπικών κοινοτήτων μας.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Αναζητούμε συνεχώς τρόπους για να μειώσουμε τον περιβαλλοντικό μας αντίκτυπο σε όλους τους τομείς της επιχείρησής μας — από τις αγορές έως την εφοδιαστική, την οργάνωση καταστημάτων, τους χώρους γραφείων και τις δραστηριότητες μάρκετινγκ.

Φωτισμός LED σε καταστήματα

Ολα τα καταστήματα Pepco που άνοιξαν πρόσφατα έχουν φωτισμό LED που εξοικονομεί ενέργεια. Επίσης, εφαρμόζουμε ένα πρόγραμμα αντικατάστασης παλαιού φωτισμού για τα παλαιότερα καθιερωμένα καταστήματα, έτσι ώστε η συντριπτική πλειοψηφία των καταστημάτων μας να χρησιμοποιούν ήδη αποκλειστικά λύσεις LED.

Συσκευασία

Το 2020, ξεκινήσαμε να εφαρμόζουμε μια νέα στρατηγική συσκευασίας που στοχεύει στη μείωση της συνολικής ποσότητας συσκευασιών στην αλυσίδα εφοδιασμού και στην αύξηση του ποσοστού ανακυκλώσιμων ή/και ανακυκλώσιμων συσκευασιών — τόσο για τις συσκευασίες χύδην όσο και για τις μονάδες συσκευασίας.

Προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον

Επεκτείνουμε συνεχώς το φάσμα και τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που είναι πιο φιλικά προς το περιβάλλον. Θα βρείτε οργανικά βαμβακερά ρούχα στη σειρά μας, συμπεριλαμβανομένων των πιστοποιημένων ενδυμάτων GOTS (Global Organic Textile Standard). Επιβεβαιώνεται ότι κάθε στάδιο της παραγωγής ενδυμάτων – από την πρώτη ύλη έως το τελικό προϊόν – πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με ελεγχόμενα κοινωνικά και περιβαλλοντικά κριτήρια. Η σειρά της Pepco περιλαμβάνει επίσης προϊόντα από πιστοποιημένο ξύλο και χαρτί, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ προϊόντα Oekotex και ανακυκλωμένα προϊόντα.

Μάθετε περισσότερα για τα πιστοποιητικά και την ασφάλεια των προϊόντων στην καρτέλα Η ποιότητά μας

Χρησιμοποιούμε ανακυκλωμένο χαρτί

Το 96% των διαφημιστικών μας φυλλαδίων είναι τυπωμένα σε ανακυκλωμένο χαρτί.

Υπεύθυνη μεταφορά

Στην Pepco, χρησιμοποιούμε αυτό που είναι γνωστό ως διατροπικές μεταφορές, η κύρια ιδέα των οποίων είναι η μεγαλύτερη χρήση των σιδηροδρομικών συνδέσεων και των πλωτών οδών. Είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους μείωσης των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου στην αλυσίδα εφοδιασμού.

Φροντίζουμε επίσης να μειώσουμε την κατανάλωση καυσίμων και τις εκπομπές του στόλου διανομής μας, μέσω αποτελεσματικού υλικοτεχνικού σχεδιασμού.

Διαχείριση λυμάτων

Διαχωρίζουμε τα απόβλητα σε όλη την αλυσίδα. Επιπλέον, τα κέντρα διανομής μας έχουν αναπτύξει συστήματα συλλογής βιομηχανικών αποβλήτων, τα οποία αποστέλλονται απευθείας για ανακύκλωση.

Ανακυκλωμένες σακούλες

Όλες οι τσάντες αγορών που πωλούνται στα καταστήματα Pepco είναι τσάντες EcoLoop, οι οποίες είναι κατασκευασμένες από ανακυκλωμένα πλαστικά απόβλητα και περιέχουν τουλάχιστον 85% ανακυκλωμένο υλικό. Οι τσάντες είναι πιστοποιημένες ως τσάντες φιλικές προς το περιβάλλον "Blue Angel".

Αυτό σημαίνει ότι συμβάλλουμε στη μείωση των εκπομπών CO2 έως και 40% σε σύγκριση με τις σακούλες που κατασκευάζονται με ορυκτά καύσιμα.

Συλλογή χρησιμοποιημένων μπαταριών

Συλλέγουμε χρησιμοποιημένες μπαταρίες σε όλα τα καταστήματα. Υπάρχουν κάδοι στις ταμειακές μηχανές όπου οι πελάτες μπορούν να τους αφήσουν.

ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ

Οι άνθρωποι είναι το κλειδί για την επιτυχία της Pepco – οι υπάλληλοί μας, αλλά και οι προμηθευτές μας και άλλοι επιχειρηματικοί συνεργάτες με το σύνολο των ομάδων τους. Ενώνουν τις δυνάμεις τους μαζί μας για την υποστήριξη της συνεχούς ανάπτυξης της εταιρείας μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προσπαθούμε συνεχώς να δημιουργήσουμε το καλύτερο δυνατό εργασιακό περιβάλλον. Θέτουμε στους εαυτούς μας υψηλά ηθικά πρότυπα και αναμένουμε το ίδιο από τους εταίρους μας.

Κώδικας δεοντολογίας του προμηθευτή

Ο κώδικας δεοντολογίας της εφοδιαστικής αλυσίδας μας καθορίζει τις απαιτήσεις της εταιρείας για τους προμηθευτές όσον αφορά τα εργασιακά πρότυπα και τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Βασίζεται στην αρχή της μηδενικής ανοχής για θέματα που είναι εξαιρετικά σημαντικά για εμάς και τους πελάτες μας, όπως οι μη ασφαλείς συνθήκες εργασίας, η καταναγκαστική εργασία, η διαφθορά, οι δίκαιοι μισθοί και η παιδική εργασία.

Διαβάστε το έγγραφο

Έλεγχοι προμηθευτών

Ένα ελεγκτικό γραφείο που ανήκει στον όμιλο Pepco Capital Group διασφαλίζει προσεκτικά ότι οι προμηθευτές μας συμμορφώνονται με τις αρχές δεοντολογίας μας. Η εταιρεία είναι υπεύθυνη για ένα σύστημα ελέγχου πολλαπλών σταδίων με τους προμηθευτές, ώστε να μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι οι συνθήκες εργασίας στα εργοστάσιά τους είναι ασφαλείς και ότι οι υπάλληλοί τους αντιμετωπίζονται σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους και λαμβάνουν έναν δίκαιο μισθό. Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, οι προμηθευτές αξιολογούνται επίσης ως προς τη συμμόρφωσή τους με τους περιβαλλοντικούς κανονισμούς.

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

Η Pepco απασχολεί πάνω από 20.000 εργαζόμενους στην Ευρώπη. Η εταιρεία μας αναπτύσσεται δυναμικά χάρη στους υπαλλήλους της και οι υπάλληλοί μας βελτιώνονται μαζί μας. Εξετάζουμε πάντα την επαγγελματική εξέλιξη από δύο οπτικές γωνίες: εκείνη της στρατηγικής και της εταιρικής κουλτούρας και εκείνη των ατομικών αναγκών ανάπτυξης των εργαζομένων. Η βάση της καθημερινής μας εργασίας είναι η μοναδική οργανωτική κουλτούρα που ονομάζεται Pepcoolture, η οποία βασίζεται στην αποστολή, το όραμα και τις αξίες.

Η Pepcoolture μας

Είναι ο τρόπος με τον οποίο εκπληρώνουμε το όραμα και την αποστολή μας και η επίγνωση ότι όλα όσα κάνουμε έχουν αξία. Το σύνολο των πέντε αξιών μας – ανάπτυξη, αγάπη για τον πελάτη, ομάδα, σεβασμός και απλότητα – μας επιτρέπει να ενώσουμε τους εργαζόμενους από διαφορετικά τμήματα, θέσεις και κουλτούρες. Μέσα από τις αξίες μας, δημιουργούμε μια ισχυρή και καλά ολοκληρωμένη ομάδα που μαθαίνει ο ένας από τις εμπειρίες του άλλου και υποστηρίζει ο ένας τον άλλο στην επίτευξη των στόχων τους.

Ανάπτυξη των εργαζομένων

Η Pepco προσφέρει ένα ποικίλο πακέτο κατάρτισης και επαγγελματικής εξέλιξης τόσο για τους εργαζόμενους των καταστημάτων όσο και για αυτούς που βρίσκονται στα κεντρικά γραφεία. Κάθε εργαζόμενος υποβάλλεται σε ετήσια διαδικασία για τον καθορισμό της ατομικής του πορείας ανάπτυξης και του παρέχονται εξατομικευμένοι πόροι κατάρτισης ή ηλεκτρονικής μάθησης. Η εσωτερική μας διαδικασία Απόδοσης & Ανάπτυξης έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει τους διευθυντές και τους υπαλλήλους στις προσπάθειές τους να επιτύχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και να βελτιώσουν τις ικανότητες που απαιτούνται για την αποτελεσματική απόδοση.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Η επαγγελματική εξέλιξη δεν είναι το παν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι υπάλληλοί μας έχουν πρόσβαση σε μια σειρά από μη οικονομικά οφέλη που διευκολύνουν τη ζωή τους και τους βοηθούν να φροντίζουν την υγεία και την ευημερία τους. Σε αυτές περιλαμβάνονται:

MyBenefit Cafeteria

Μια διαδικτυακή πλατφόρμα όπου οι εργαζόμενοι επιλέγουν οφέλη για τον εαυτό τους από χιλιάδες έτοιμες επιλογές.

Έκπτωση υπαλλήλου για ψώνια στην Pepco

Τι εννοούν με αυτό εδώ;

Τακτικές συναντήσεις για τη δημιουργία ομάδων και την παροχή κινήτρων

SMART lunch (ΕΞΥΠΝΟ γεύμα)

Αναπτυξιακά προγράμματα και εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας

Κοινωνικό ταμείο

Ομαδική ασφάλιση

Αθλητικές πρωτοβουλίες των εργαζομένων

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ

Για την Pepco, τα παιδιά είναι η προτεραιότητα στις κοινωνικές μας πρωτοβουλίες: Οργάνωση του ελεύθερου χρόνου τους, ανάπτυξη, εκπαίδευση και εξίσωση των ευκαιριών ζωής τους. Συνεργαζόμαστε με μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, δημιουργούμε τα δικά μας προγράμματα προβολής και συμμετέχουμε στον εθελοντισμό. Σε κάθε μία από τις χώρες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, αναλαμβάνουμε διάφορες πρωτοβουλίες που στοχεύουν στα παιδιά.

Συνεργαζόμαστε, μεταξύ άλλων με:

Την Εταιρεία Φίλων Παιδιών (Towarzystwo Przyjaciół Dzieci, TPD)

Η TPD είναι η παλαιότερη πολωνική κοινωφελής οργάνωση, η οποία επικεντρώνεται στην παροχή βοήθειας σε παιδιά από κοινότητες που διατρέχουν κίνδυνο κοινωνικού αποκλεισμού. Διαθέτει εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις και κέντρα σε όλη την Πολωνία. Η Pepco και η TPD συνεργάζονται εδώ και αρκετά χρόνια, καθιστώντας δυνατό για τα παιδιά σε κέντρα ημερήσιας φροντίδας και κέντρα νεότητας σε ολόκληρη τη χώρα να συμμετέχουν σε δραστηριότητες που αναπτύσσουν τα ενδιαφέροντά τους καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους και να πηγαίνουν σε θερινές κατασκηνώσεις κατά τη διάρκεια των διακοπών. Στην τακτική σειρά της Pepco μπορείτε να βρείτε ένα ειδικό προϊόν – φιλανθρωπικά αρκουδάκια, τα κέρδη από τα οποία πηγαίνουν σε έργα TPD.

Μεταβείτε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Φίλων Παιδιών

Χαρούμενα Παιδιά

Είμαστε μια οργάνωση που στοχεύει στη δημιουργία και λειτουργία οικογενειακών παιδικών σπιτιών, όπου παραμελημένα και κακοποιημένα παιδιά από περιθωριοποιημένες κοινότητες και παιδιά που στερούνται τη φροντίδα των βιολογικών τους γονέων μπορούν να βρουν καταφύγιο και αγάπη για πολλά χρόνια.

Μεταβείτε στην ιστοσελίδα του Happy Kids

Παιδικά Χωριά SOS (SOS Wioski Dziecięce)

Τα χωριά είναι μέρη εμπνευσμένα από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Ρέτζιο Εμίλια για παιδιά ηλικίας 1-3 ετών, τα οποία διευθύνονται από ομάδες εξειδικευμένων εκπαιδευτικών με βάση μια καινοτόμο παιδαγωγική. Σε τι διαφέρουν από τους παραδοσιακούς παιδικούς σταθμούς; Το φαγητό, προσαρμογές, εσωτερικούς χώρους — μάθετε περισσότερα στο άρθρο. (λείπει το άρθρο)

Μεταβείτε στην ιστοσελίδα του SOS Children 's Villages

Έργο Life.On

Το Life.On είναι ένα κοινό έργο της Pepco και του Ιδρύματος Atalaya, το οποίο υποστηρίζει τους νέους που εγκαταλείπουν την ανάδοχη φροντίδα για να γίνουν ανεξάρτητοι και να ενηλικιωθούν. Στο πλαίσιο αυτό, χάρη στην υποστήριξη της Pepco, όσοι τελούν υπό τη φροντίδα του Ιδρύματος θα λάβουν βοήθεια σε τομείς όπως: • Ανακαίνιση και επίπλωση υποστηριζόμενων και κοινωνικών κατοικιών • Μαθήματα επαγγελματικής εκπαίδευσης και διδασκαλίας • Αγορά εξοπλισμού και λογισμικού απαραίτητου για την ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων • Εργαστήρια ανάπτυξης, συμπεριλαμβανομένων ταξιδιών ομαδικής ανάπτυξης και σχεδιασμού σταδιοδρομίας

Μεταβείτε στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος Atalaya

Το Ίδρυμα Ενδυνάμωσης του Παιδιού (Fundacja Dajemy Dzieciom Siłę)

Η τηλεφωνική γραμμή 116 111 λειτουργεί από το Ίδρυμα Ενδυνάμωσης Παιδιών 7 ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες την ημέρα. Ανταποκρίνεται στις ανάγκες των Πολωνών παιδιών τα οποία, λόγω της ηλικίας τους ή/και λόγω της υποτίμησης των προβλημάτων τους από τους ενήλικες, κινδυνεύουν από μοναξιά. Η στήριξη που χορηγείται από την Pepco θα χρηματοδοτήσει, μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου: 36 ώρες κατάρτισης για τη νέα ομάδα συμβούλων · όλες τις νυχτερινές βάρδιες – κατά τις οποίες πραγματοποιούνται οι μεγαλύτερες κλήσεις και πραγματοποιούνται συχνά παρεμβάσεις που σώζουν ζωές · ορισμένες ημερήσιες βάρδιες κατά τις ώρες που τα παιδιά καλούν συχνότερα.

Μετάβαση στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος

Ιδιόκτητα έργα

Pepcolandia

Το Pepcolandia είναι ένα πρόγραμμα παροχής βοήθειας στα παιδιά, το οποίο καθοδηγείται από τη δέσμευση και την καλοσύνη των εργαζομένων μας. Έτσι, οι τοπικές ΜΚΟ λαμβάνουν επιχορηγήσεις για την υλοποίηση έργων που είναι αφιερωμένα στα παιδιά.

Ευγενές δώρο

Οι υπάλληλοι της Pepco βοηθούν με το "Full Pack". Φέτος, αρκετές εκατοντάδες εργαζόμενοι από καταστήματα σε ολόκληρη τη χώρα, τα κεντρικά γραφεία και την αποθήκη στη Rawa Mazowiecka υπέγραψαν για την εκστρατεία, η οποία διοργανώνεται για να στηρίξει την πανεθνική πρωτοβουλία "Ευγενών Δώρων".

Cyfrolatki

Το Cyfrolatki (που σημαίνει "Digiteens") είναι ένα ειδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την ασφάλεια στο διαδίκτυο, που υλοποιείται σε συνεργασία με την Εταιρεία Φίλων Παιδιών. Χάρη στην Cyfrolatki, τα παιδιά μαθαίνουν τι είναι η ρητορική μίσους στο διαδίκτυο, πώς να την αντιμετωπίζουν και πώς να λειτουργούν με ασφάλεια στον κυβερνοχώρο.

Μέχρι σήμερα, περισσότερα από 2.500 παιδιά έχουν συμμετάσχει σε εργαστήρια, σχολικά μαθήματα και εκδηλώσεις που προετοιμάστηκαν από τα ίδια τα παιδιά από την TPD.

Οι πελάτες Pepco βοηθούν επίσης

Φιλανθρωπικά αρκουδάκια

Στη σειρά παιχνιδιών Pepco μπορείτε να βρείτε τα αρκουδάκια φιλανθρωπίας. Το 100% των κερδών από την πώλησή τους πηγαίνουν στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών, ο οποίος στηρίζει την ανάπτυξη και την εκπαίδευση των ατόμων. Αγοράζοντας ένα αρκουδάκι, οι πελάτες μας κάνουν κάτι καλό για τα παιδιά! Σχεδιάζοντας τα ρούχα αυτού του γοητευτικού ζευγαριού, μας βοηθούν τα παιδιά από το TPD, τα σχέδια των οποίων είναι η έμπνευση για τα φορέματα της κας Αρκούδας και τα ρούχα του κου Αρκούδου.

Παρακολούθηση βίντεο

Γιατί να ψωνίζετε στην Pepco;

Πάντα κοντά σου

Πάνω από 2.000 καταστήματα στην Ευρώπη. Θέλουμε να είμαστε πάντα κοντά σας.

Πάντα χαμηλές τιμές

Στην Pepco θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε σε χαμηλές τιμές.

Αποκτήστε περισσότερα, πληρώστε λιγότερα

Στην Pepco θα βρείτε καλή ποιότητα, τις τελευταίες τάσεις και μια μεγάλη ποικιλία.

Αγοράστε με σιγουριά

Έχετε δικαίωμα 30 ημερών για να επιστρέψετε τα αγαθά σε οποιοδήποτε κατάστημα της χώρας.