Το κατάστημά μου
LOADER
Μενού
Προϊόντα

Νέα συλλογή! Ανακαλύψτε τις τελευταίες τάσεις στα τζιν με τη γυναικεία σειρά Chic από τη Lee και την αντρική Rustler της Wrangler! Σε αυτή τη συλλεκτική σειρά της Pepco θα βρείτε διαχρονικά σχέδια διεθνών brands,

που θα αγαπήσετε για τη μοντέρνα γραμμή και την άνεσή τους! Και φυσικά σε τιμή που θα λατρέψετε! Δείτε τη διαθεσιμότητα των προϊόντων στην περιοχή σας!

Νέα συλλογή! Ανακαλύψτε τις τελευταίες τάσεις στα τζιν με τη γυναικεία σειρά Chic από τη Lee και την αντρική Rustler της Wrangler! Σε αυτή τη συλλεκτική σειρά της Pepco θα βρείτε διαχρονικά σχέδια διεθνών brands, που θα αγαπήσετε για τη μοντέρνα γραμμή και την άνεσή τους! Και φυσικά σε τιμή που θα λατρέψετε! Δείτε τη διαθεσιμότητα των προϊόντων στην περιοχή σας!

Ψάχνετε ένα διαχρονικό παντελόνι που θα γίνει η τέλεια βάση για το καθημερινό σας styling; Το τζιν δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, γι’ αυτό και θα το βρείτε στην PEPCO στην πιο ελκυστική τιμή.

Ανακαλύψτε τη συλλογή για όλη την οικογένεια, κάντε τους δικούς σας συνδυασμούς πειραματιστείτε και δημιουργήστε σύνολα για διαφορετικές περιστάσεις, όπως σας ταιριάζουν!

Ψάχνετε ένα διαχρονικό παντελόνι που θα γίνει η τέλεια βάση για το καθημερινό σας styling; Το τζιν δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, γι’ αυτό και θα το βρείτε στην PEPCO στην πιο ελκυστική τιμή. Ανακαλύψτε τη συλλογή για όλη την οικογένεια, κάντε τους δικούς σας συνδυασμούς πειραματιστείτε και δημιουργήστε σύνολα για διαφορετικές περιστάσεις, όπως σας ταιριάζουν!

Κολλητό skinny τζιν, κλασικό straight, με σκισίματα ή μήπως ψηλόμεσο σε γραμμή Mom; Η μεγάλη συλλογή Denim της PEPCO περιλαμβάνει πολλές επιλογές για γυναίκες, άντρες και παιδιά, που ταιριάζουν σε κάθε περίσταση. Ανακαλύψτε την και επιλέξτε το σχέδιο μέσα στο οποίο θα νιώσετε τέλεια!


Η προσφορά που παρουσιάζεται θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα PEPCO από τις 9 Μαρτίου 2023 και ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Η προσφορά σε μεμονωμένα καταστήματα ενδέχεται να διαφέρει ως προς την ποσότητα και τη διαθεσιμότητα της ποικιλίας. Οι φωτογραφίες δείχνουν παραδείγματα σχεδίων προϊόντων και ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς από την πραγματικότητα.

Ίσως να σας ενδιαφέρουν επίσης: